Cursus AirToken voor vandaag

Cursus AirToken voor vandaag live tijd online. Hoeveel kost AirToken(AIR) direct. Handige online converter en rekenmachine van cryptocurrencies.

Gemiddelde gewogen wisselkoers AIR

7.0E-8$

-0$

2.03%

Max.cursus / Min.cursus

7.0E-8$ / 7.0E-8$

Opening cursus

7.0E-8$

Verander natuurlijk AIR

Wijzigingen per dag

2.03 %

Maandelijkse wijzigingen

-9.3E-7$

Wekelijkse veranderingen

-

Veranderingen in 3 maanden

-

Feature AirToken

Startkoers

6.774865e-08 $

Gewogen gemiddelde koers

6.912488e-08 $

Volume

18

Kapitalisatie

-

Nu omzet (AIR)

-

Wisseling per dag

2.03 %

Op welke beurs is de laatste transactie gedaan?

CoinMarketCap

Algoritme

-

Hoeveelheid

Veranderen

Krijgen

Converter en rekenmachine van cryptocurrencies online - een hulpmiddel met behulp van waarmee u snel en gemakkelijk de verhouding van werkelijk kunt berekenen cryptocurrency tarieven voor vandaag (21.03.23). Cryptocurrency-calculator en -omzetter ontwikkeld op basis van gegevens momenteel populaire cryptocurrency-uitwisselingen: EXMO, Bitfinex, Binance, Coinbase, Poloniex en Kucoin.

1 BTC = USD

Updates van informatie: 03.21.23 15:00

Vergelijkbare cryptocurrencies

Alle cryptocurrencies

Wisselkoers AirToken ten opzichte van de dollar

Beschrijving

AirToken (AIR) - is een B2B-platform dat adverteerders en kredietverstrekkers voorziet van meer toegankelijke mobiele data. AirFox gebruikt de Ethereum-blockchain als een digitaal grootboek voor de mobiele telefoongegevens van gebruikers (gedrag, persoonlijke informatie, gebruikerswaarde en advertenties), en creëert zo een gebruikersbeoordelingssysteem dat bepaalt of een gebruiker een betrouwbare leningontvanger is. is een nieuwe Ethereum ERC20-token die gratis mobiel internet opent via advertenties en stoelbeloningen. Gebruikers kunnen s verdienen door advertenties te selecteren en plekken te claimen die kunnen worden ingewisseld om mobiele data op te laden bij 500 draadloze providers.