1 Amerikaanse dollar in Euro

Voor vertaling Amerikaanse dollar in Euro voer aan de linkerkant het gewenste bedrag in omvormer. Wissel valuta s om voor omgekeerde overdracht. Amerikaanse dollar in Euro kan overschrijving met behulp van de Gidfinance-nl.com valuta-omzetter. Gegevens op onze website elke dag bijgewerkt - huidige koers Amerikaanse dollar tot Euro gedownload van officiële bronnen.

Hoeveelheid

Veranderen

Krijgen

1 USD = EUR

Updates van informatie: 09.25.23 05:00

Om de kosten van het omrekenen van vreemde valuta te berekenen, gebruiken we markt wisselkoersen 152 valuta's van de wereld.

1 USD tot 1 EUR diagram

FAQ

Hoe converteer je 1 Amerikaanse dollar naar Euro met een rekenmachine?

Het is voldoende om het vereiste aantal valuta-eenheden in te voeren om de gegevens automatisch te laten berekenen. Grafiek van veranderingen in de wisselkoers van 1 USD naar EUR voor vandaag en voorspelling voor morgen. Op deze pagina is de wisselkoers 1 USD naar EUR = 0.9392

Online omzetter 1 Amerikaanse dollar naar Euro

Online valuta-omzetter is een hulpmiddel waarmee u de verhouding van 1 Amerikaanse dollar tot Euro voor vandaag kunt berekenen . De wisselkoers van Amerikaanse dollar naar Euro vandaag, 09.25.23, is  0.9392 USD per EUR.

Dynamiek van de wisselkoers 1 Amerikaanse dollar naar Euro per week, maand en jaar

De dynamiek van de wisselkoers stelt u in staat om hun verhouding in elke gewenste periode te achterhalen en een prognose te maken voor de kosten van 1 Amerikaanse dollar in Euro voor de nabije toekomst.

 In de afgelopen 7 dagen is de koers van Amerikaanse dollar naar Euro veranderd met 1%, van 1.0 naar 1.0 USD naar EUR.

In de afgelopen 30 dagen is de koers van de Amerikaanse dollar naar de Euro met INF%, veranderd , van 0 naar 1.0 USD naar EUR.

In de afgelopen 365 dagen is de koers van Amerikaanse dollar naar Euro veranderd met INF%, veranderd , van 0 naar 1.0 USD naar EUR.