Amerikaanse dollar in Mexicaanse peso

Voor vertaling Amerikaanse dollar in Mexicaanse peso voer aan de linkerkant het gewenste bedrag in omvormer. Wissel valuta s om voor omgekeerde overdracht. Amerikaanse dollar in Mexicaanse peso kan overschrijving met behulp van de Gidfinance-nl.com valuta-omzetter. Gegevens op onze website elke dag bijgewerkt - huidige koers Amerikaanse dollar tot Mexicaanse peso gedownload van officiële bronnen.

Hoeveelheid

Veranderen

Krijgen

1 USD = MXN

Updates van informatie: 09.25.23 06:00

Om de kosten van het omrekenen van vreemde valuta te berekenen, gebruiken we markt wisselkoersen 152 valuta's van de wereld.

USD Amerikaanse dollar

Land van toepassing:
VS, Amerikaans Samoa, Brits Indische Oceaanterritorium, Britse Maagdeneilanden, Maagdeneilanden (VS), Oost-Timor, Haïti, Guam, Marshalleilanden, Micronesië, Palau, Panama, Puerto Rico, Noordelijke Marianen, Turks- en Caicoseilanden, Ecuador

Munteenheid

USD

De code

840

Symbool

$

Muntdenominaties in omloop:
$ 1, 50, 25, 10, 5 en 1 cent.

Denominaties van bankbiljetten in omloop:
100, 50, 20, 10, 5, 2, 1 dollar.

Geschiedenis referentie:
De Amerikaanse dollar is de officiële munteenheid van het land en een van s werelds reservevalutas. De naam "dollar" is ondergeschikt aan de naam van de Europese zilveren munt. Het uiterlijk valt op ...de periode en 1775 tot 1783 (tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog). Aanvankelijk waren dollars alleen in de vorm van munten

MXN Mexicaanse peso

Land van toepassing:
Mexico

Munteenheid

MXN

De code

484

Symbool

$

Muntdenominaties in omloop:
100, 50, 20, 10, 5, 2, 1 pesos, 50, 20, 10 en 5 centavos.

Denominaties van bankbiljetten in omloop:
1000, 500, 200, 100, 50 en 20 Mexicaanse pesos.

Geschiedenis referentie:
De Mexicaanse peso is de munteenheid van de staat Mexico. In de 19e eeuw waren Spaanse gouden en zilveren munten uit de Latijns-Amerikaanse regio een van de valutas van de wereld en werden ze veel ge...bruikt in de handel. In 1863 was er een overgang naar het decimale systeem: een munt van 8 reais ("Spaanse dollar") werd de peso genoemd

1 USD tot 1 MXN diagram

FAQ

Hoe converteer je Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso met een rekenmachine?

De online rekenmachine Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso is eenvoudig te gebruiken. Het is voldoende om het vereiste aantal monetaire eenheden in te voeren om de gegevens automatisch te laten berekenen.

Online omzetter Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso

Online valuta-omzetter is een hulpmiddel waarmee u de verhouding van  Amerikaanse dollar tot Mexicaanse peso voor vandaag kunt berekenen. De wisselkoers van Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso vandaag, 09.25.23, is  17.202 USD per MXN.

Dynamiek van de wisselkoers Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso per week, maand en jaar

In de afgelopen 7 dagen is de koers van Amerikaanse dollar naar Mexicaanse peso veranderd met 1%, van 1.0 naar 1.0 USD naar MXN.