Amerikaanse dollar in Oekraïense Hryvnia

Voor vertaling Amerikaanse dollar in Oekraïense Hryvnia voer aan de linkerkant het gewenste bedrag in omvormer. Wissel valuta s om voor omgekeerde overdracht. Amerikaanse dollar in Oekraïense Hryvnia kan overschrijving met behulp van de Gidfinance-nl.com valuta-omzetter. Gegevens op onze website elke dag bijgewerkt - huidige koers Amerikaanse dollar tot Oekraïense Hryvnia gedownload van officiële bronnen.

Hoeveelheid

Veranderen

Krijgen

1 USD = UAH

Updates van informatie: 05.30.24 01:00

Om de kosten van het omrekenen van vreemde valuta te berekenen, gebruiken we markt wisselkoersen 152 valuta's van de wereld.

USD Amerikaanse dollar

Land van toepassing:
VS, Amerikaans Samoa, Brits Indische Oceaanterritorium, Britse Maagdeneilanden, Maagdeneilanden (VS), Oost-Timor, Haïti, Guam, Marshalleilanden, Micronesië, Palau, Panama, Puerto Rico, Noordelijke Marianen, Turks- en Caicoseilanden, Ecuador

Munteenheid

USD

De code

840

Symbool

$

Muntdenominaties in omloop:
$ 1, 50, 25, 10, 5 en 1 cent.

Denominaties van bankbiljetten in omloop:
100, 50, 20, 10, 5, 2, 1 dollar.

Geschiedenis referentie:
De Amerikaanse dollar is de officiële munteenheid van het land en een van s werelds reservevalutas. De naam "dollar" is ondergeschikt aan de naam van de Europese zilveren munt. Het uiterlijk valt op ...de periode en 1775 tot 1783 (tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog). Aanvankelijk waren dollars alleen in de vorm van munten

UAH Oekraïense Hryvnia

Land van toepassing:
Oekraïne

Munteenheid

UAH

De code

980

Symbool

Muntdenominaties in omloop:
1, 2, 5 en 10 hryvnia

Denominaties van bankbiljetten in omloop:
500, 200, 100, 50, 20, 10, 5, 2 en 1 hryvnia.

Geschiedenis referentie:
...

1 USD tot 1 UAH diagram

FAQ

Hoe converteer je Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia met een rekenmachine?

De online rekenmachine Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia is eenvoudig te gebruiken. Het is voldoende om het vereiste aantal monetaire eenheden in te voeren om de gegevens automatisch te laten berekenen.

Online omzetter Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia

Online valuta-omzetter is een hulpmiddel waarmee u de verhouding van  Amerikaanse dollar tot Oekraïense Hryvnia voor vandaag kunt berekenen. De wisselkoers van Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia vandaag, 05.29.24, is  36.57 USD per UAH.

Dynamiek van de wisselkoers Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia per week, maand en jaar

In de afgelopen 7 dagen is de koers van Amerikaanse dollar naar Oekraïense Hryvnia veranderd met 1%, van 1.0 naar 1.0 USD naar UAH.